Despre noi

Cine suntem

Geoter Proiect este una dintre principalele companii in procesarea datelor spatiale din Romania. Echipa este alcatuita din peste 30 de angajati cu studii de specialitate in domeniul geodeziei

Valori

Integritate: Suntem o echipa inchegata,onesta si consecventa ce isi doreste mereu sa faca lucrurile bine si sa le duca la bun sfarsit respectand termenele si normele de calitate impuse. 

Pasiune: Inca de la inceputuri, din 1994, tot ce am realizat a avut la baza un punct comun pentru intreaga echipa si anume pasiunea pentru domeniul geodeziei.

Dezvoltare: Cautam mereu sa ne dezvoltam si sa ne punem la curent cu toate noutatile din domeniu pentru a le putea integra in serviciile companiei.  

Respect:  Ne respectam unii pe altii, beneficiarii, autoriatatile colaboratoare, acesta fiind unul din principiile de baza cu care am tratat orice relatie din cadrul companiei. 

Calitate: Întotdeauna echipa GEOTER Proiect a pus accentul pe modul in care sunt furnizate serviciile si anume pe calitatea și pe corectitudinea lucrărilor.

Impreuna cladim un viitor mai bun!


Localizare

Contactati-ne

© 2024 Geoter Proiect. Toate drepturile rezervate.