GEOTER PROIECT S.R.L.

Str.Doaga, Nr. 6
110440 Pitesti
Arges
ROMANIA

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Tel: 0248 221 093
0248 211106
0248 218716
Fax: 0248 216 337


  • Geoter Proiect
  • Geoter Proiect
  • Geoter Proiect
  • Geoter Proiect
  • Geoter Proiect
  • Geoter Proiect

Incepand din anul 2008, in cadrul SC GEOTER PROIECT SRL s-a implementat un Sistem de Management Integrat Calitate Mediu, obtinandu-se certificatul de conformitate cu SR EN ISO 14001:2005.

Certificarea si mentinerea certificarii Sistemului de Management Integrat Calitate Mediu confera firmei un regim intern tinut sub control, stabil in competentele declarate si transparent, iar in extern, relatie deschisa cu clientul, orientare spre client si imagine in competitia de piata.

Prin Sistemul de Management Integrat Calitate-Mediu aplicat in SC GEOTER PROIECT SRL Pitesti sunt stabilite masurile organizatorice, tehnice si de managementul calitatii, protectia mediului, respectarea legislatiei calitate mediu in vigoare, care conduc la indeplinirea obiectivelor de politica in domeniul calitatii si mediului.


Avem permanent usa deschisa pentru oameni destepti, analitici si organizati. Daca doresti sa devii parte din echipa GEOTER Proiect, trimite-ne CV-ul tau la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. si hai sa ne cunoastem. Tu poti fi cel mai nou membru al echipei.


Cine suntem

Geoter Proiect este una dintre principalele companii in procesarea datelor spatiale din Romania. Echipa este alcatuita din peste 30 de angajati cu studii de specialitate in domeniul geodeziei

Valori

Integritate: Suntem o echipa inchegata,onesta si consecventa ce isi doreste mereu sa faca lucrurile bine si sa le duca la bun sfarsit respectand termenele si normele de calitate impuse. 

Pasiune: Inca de la inceputuri, din 1994, tot ce am realizat a avut la baza un punct comun pentru intreaga echipa si anume pasiunea pentru domeniul geodeziei.

Dezvoltare: Cautam mereu sa ne dezvoltam si sa ne punem la curent cu toate noutatile din domeniu pentru a le putea integra in serviciile companiei.  

Respect:  Ne respectam unii pe altii, beneficiarii, autoriatatile colaboratoare, acesta fiind unul din principiile de baza cu care am tratat orice relatie din cadrul companiei. 

Calitate: Întotdeauna echipa GEOTER Proiect a pus accentul pe modul in care sunt furnizate serviciile si anume pe calitatea și pe corectitudinea lucrărilor.

Impreuna cladim un viitor mai bun!


Localizare

Contactati-ne

© 2022 Geoter Proiect. Toate drepturile rezervate.